گزارش عملکرد سال 1395 مرکز، در حوزه فرهنگی و روابط عمومی

مسئول امور فرهنگی و روابط عمومی مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت سازمان زندانها گفت: رويكرد فرهنگي مركز و حساسيت به برنامه‌هاي فرهنگي توانسته است تأثيرات مثبتي را در روحيه پرسنل زندان‌ها ايجاد نمايد.

حسن تویسرکانی مسئول امور فرهنگی و روابط عمومی مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت در خصوص عملکرد فرهنگی سال 1395 مرکز افزود: این مركز به عنوان يكي از مراكز تابعه زندان‌هاي استان تهران بيشترين ارتباط را با پرسنل زندان‌ها داراست كه اين مطلب علاوه بر پرسنل زندان‌هاي استان تهران پنج استان ديگر را تحت پوشش دارد و بیش از 90 درصد دوره‌های ضمن خدمت کشوری نیز در این مرکز برگزار می‌گردد.

وی تصریح کرد: از جمله اقدامات موثر فرهنگی در سال 1395 برگزاری نمازهای جماعت ظهر و عصر، اجرای مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور با شکوه فراگیران ضمن‌خدمت و دانشجویان و برگزاری دعای پرفیض عاشورا و نوحه خوانی با حضور کارمندان در مجتمع فرهنگی فجر است.

تویسرکانی اضافه کرد: برگزاری منظم جلسه شورای فرهنگی مرکز با حضور اعضای این شورا توانست راهگشای بسیاری از برنامه های فرهنگی مرکز باشد.

وی در خصوص سایر برنامه های سال 1395 افزود: به منظور ارتقاء سطح فرهنگی ارباب رجوع، اطلاعاتی در خصوص کتب انقلاب اسلامی در بردهای مرکز نصب گردید؛ با هدف ترغيب بيشتر دانشجويان به عفاف و حجاب، برگزاری مراسم تقدير از بانوان محجبه؛ برگزاري دوره‌هاي عفاف و حجاب براي برخی پرسنل خواهر زندان‌هاي استان تهران؛ در ماه مبارك رمضان جلسات قرائت قران و آذین بندی مركز در ماه محرم، صفر، اعياد و مراسمات مذهبي از برنامه های صورت گرفته در سال 1395 می باشد.

مسئول فرهنگی مرکز در خصوص اقدامات فرهنگی صورت گرفته بیان کرد: در ماه مبارک رمضان مسابقه كتابخواني با شركت همكاران برگزار و به نفرات برتر جوايزي اهدا گردید و در مناسبت‌هاي مذهبي از جمله غدير، عرفه و قربان براي اطلاع رساني بيشتر در خصوص وقايع رخ داده كاتالوگ و بروشور به همکاران داده شد.

وی ادامه داد: به منظور ارتقاء کیفی از دیدگاه کارمندان مرکز، جلسه ای با عنوان بارش افکار برگزار شد که کارکنان به بازدید از تمام قسمتهای مرکز رفتند و نواقصی را که موجود بود یادداشت نموده و در پایان در جلسه ای آنها را مطرح کردند که این جلسه توانست تاثیر مهمی بر ارتقاء کیفی مرکز ایجاد نماید.

تویسرکانی افزود: برگزاري جلسات هم‌انديشي با نمايندگان دانشجويي، برگزاري كلاس‌هاي مهارت‌هاي اساسي زندگي براي دانشجويان علمي كاربردي، بروزرسانی سايت WWW.Tpo-Uast.ac.ir براي افزايش تكريم ارباب رجوع و اطلاع‌رساني مناسب اخبار آموزشي مركز، تدوين و گردآوري گزارشاتي از عملكرد بخش‌هاي مختلف مركز و تدوين آنها به صورت كتابچه‌هاي منظم، اطلاع رساني در سايت اداره كل زندانهاي تهران كه همواره در زمان برگزاري مراسمات از سوي مركز بروزرساني مي‌گردد از اقدامات دیگری در حوزه فرهنگی مرکز می توان به آن اشاره کرد.

معاون منابع انسانی پایگاه مقاومت بسیج مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه بسیج نیز اظهار داشت: برگزاري كلاس‌هاي آموزشي براي بسيجيان قوه قضاييه تحت عنوان كارگاه روش تحقيق و پروپوزال نويسي در ارديبهشت ماه 1395 براي بسيجيان دستگاه‌هاي مختلف قوه قضاييه و اجرای دوره‌ آموزشی با عنوان اقتصاد مقاومتی با رویکردی بر نقش قوه‌قضاییه به صورت غیرحضوری بر روی سایت Basij2gh.ir و Tpo-uast.ac.ir برگزار شد که 4585 نفر در این دوره آموزشی شرکت کردند از جمله اقدامات شاخص در حوزه اقدامات بسیج پایگاه مقاومت شهید مهدی باکری مرکز است.

تویسرکانی در خصوص برنامه های سال 1396 مرکز نیز تصریح کرد: با حساسیت ویژه ای که ریاست محترم مرکز در امر فرهنگی و بسیج دارند در سال جاری جلسات شورای فرهنگی به صورت پرثمرتری برگزار می شود و دوره های آموزشی بسیج نیز در شش ماهه دوم سال به صورت شاخصتر از سال 1395 برگزار خواهد شد.