گزارش عملکرد 1395 در حوزه پشتیبانی

مسئول امور مالی و پشتیبانی مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت سازمان زندانها گفت: این مرکز به سبب برخورداری از امکانات خوابگاهی در سال 1395 علاوه بر پذیرایی از دانش پژوهان ضمن خدمت از مهمانان سازمانی نیز پذیرش داشته است.

حسن خاصه تراش مسئول امور مالی و پشتیبانی مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت سازمان زندانها در خصوص عملکرد سال 1395 مرکز در حوزه پشتیبانی افزود: در سال 1395 تعداد 2433 نفر در خوابگاه های مرکز اسکان یافتند که از این میزان 519 نفر دانش پژوه ضمن خدمت و 1914 نفر نیز مهمان ویژه بودند.

وی تصریح کرد: برای این میزان میهمان تعداد 17938 پرس غذا طبخ شده است.

خاصه تراش اضافه کرد: از دیگر اقدامات حوزه پشتیبانی مرکز بازسازی سرویس های بهداشتی، حرص درختان، شخم و گلکاری باغچه های مرکز، کابل کشی مجتمع فرهنگی فجر، بازسازی کامل خطوط تلفن، نصب سیستم تهویه برای رستوران و خوابگاه و نقاشی کلی مرکز اشاره نمود.

مسئول امور مالی و پشتیبانی مرکز اظهار داشت: در سال 1396 نیز با رهنمودهای ریاست مرکز و فرسودگی سیستم تاسیساتی بایستی سیستم گرمایشی و برق رسانی مرکز به صورت کلی مورد بازسازی قرار گیرد تا بتوانیم خدمات رسانی را به نحو مطلوبتر افزایش دهیم.