مرکز آموزش علمی-کاربردی زندان شامل بخشنامه ریاست جهموری نمی شود ، جذب دانشجو در مرکز

در بازدید مسئولین آموزشی دانشگاه علمی کاربردی استان البرز از ندامتگاه قزلحصار ، جذب ترم جدید تحصیلی دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی مطرح شد.

رئیس مرکز علمی کاربردی بعثت ۳ در بازدید سرزده معاون آموزشی ، مسئولین بازرسی و امور مربیان استان البرز از ندامتگاه قزلحصار گفت: دانشگاه علمی کاربردی بعثت ۳ کما فی السابق می تواند مددجویان متقاضی به ادامه تحصیل در رشته های کاردانی فنی مکانیک و مهندسی فن آوری مکانیک خودرو را جذب کنند و مشمول بخشنامه ریاست جمهوری نمی شود.
افراسیاب درگاهی در این بازدید گفت: در سالجاری ۱۰۶ مددجو در مقطع کاردانی و کارشناسی مکانیک خودرو فارغ التحصیل شدند.
وی گفت : در حال حاضر ۱۲۸ نفر در حال تحصیل در دو مقطع کاردانی و کارشناسی بوده و ۷۰ نفر نیز برای ترم جدید ثبت نام نموده اند.
گفتنی است امور مدرسان ، خدمات آموزشی و پژوهشی ، امور فارغ التحصیلان ، اماکن اداری ، کارگاهی و آموزشی از موارد مورد بازدید بوده است.