باید نظم را به عنوان فرهنگ بسیج در کشور نشان داد

نشستی با حضور معاونین آموزش بسیج قوه قضائیه در مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت سازمان زندانها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت سازمان زندانها؛ محمدرضا صارمي فرمانده مرکز بسیج قوه قضائیه و وزارت دادگستری در این نشست گفت: بسیج به عنوان یکی از ارکان مهم در کشور باید سعی نماید در همه امور به نظم و برنامه ریزی معروف شود تا این فرهنگ به صورت یک هنجار ملی در همه اقشار جامعه تقویت شود.

وی تصریح کرد: بسیج باید در بخش فضای مجازی نیز ورود کند همانگونه که در فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع شورای عالی فضای مجازی مطرح شد باید برنامه ریزی جدی برای مقابله با تهدیدات سایبری که از سوی دشمن صورت می گیرد انجام شود تا رشد کیفی تری را در این حوزه داشته باشیم.

همايون احمدي خطير معاون آموزش بسیج قوه قضائیه و وزارت دادگستری نیز در این نشست ضمن اقدامات انجام گرفته در حوزه حلقه صالحین تاکید کرد: این حلقه باید طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب هرچه سریعتر و با کیفیت تر در ادارات برگزار شود تا ثمره این حلقه ها در جامعه دیده شود.

ایمانی فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید لاجوردی سازمان زندانهای کشور نیز در این نشست به دستاوردهای صورت گرفته در صورت تشکیل حلقه های بسیج اشاره و یادآور شد: تشکیل این حلقه ها سبب می شود افراد در صورت موفقیت در انجام کاری این تجربه را در اختیار سارین نیز قرار داده و روزبروز این حلقه ها گسترش پیدا کند.

در پایان جلسه نیز معاونین آموزش حوزه ها و پایگاه ها به ارائه گزارش عملکردی در حوزه حلقه صالحین پرداختند.