به گزارش روابط عمومی اداره کل زندان های استان تهران ؛ معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه بامواد مخدر در اجرای عملیات ساماندهی معتادان متجاهر در استان از مدیر کل زندان های استان تقدیر کرد.

در متن این پیام آمده است :

جناب آقای محبی

مدیر کل محترم زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان تهران

سلام علیکم

در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با الهام از فرهنگ متعالی اسلام ، مبارزه با بلیه عظیم مواد مخدر توفیقی بس بزرگ در خدمت به جامعه بشری محسوب می گردد . دامنه تاثیرات این حرکت ارزشی چنان است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از آن به عنوان جهادی بزرگ و حرکتی بسیار عمیق در راه پیشرفت ملت ایران یاد نموده اند .

نظر به این که با پیگیری های صورت گرفته شاهد اقدامات مناسبی در جهت اجرای عملیات ساماندهی معتادان متجاهر در استان تهران طی سال ۱۳۹۷ بوده ایم بر خود فرض می دانم از جنابعالی به واسطه زحمات و تلاش هایی که در این زمینه داشته اید ، تقدیر و تشکر نمایم . موفقیت شما را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خدمت به مردم شریف کشورمان از حضرت احدیت جل جلاله مسالت دارم .

مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش سازمان زندانهای کشور:
فرآیند آموزش و پژوهش سازمان زندانها نیازمند بازنگری است.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش سازمان زندانهای کشور از پروژه عمرانی و تالار اجتماعات آموزشی شهید دوست محمدی مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت بازدید و در جریان روند ساخت طرحهای عمرانی قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت؛ دکتر فرنیا مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش سازمان زندانها در بازدید از این مرکز در خصوص اقدامات عمرانی صورت گرفته افزود: اجرای دقیق مقررات و افزایش فضای آموزشی و رفاهی در این مرکز باعث اثربخشی آموزشها گردیده است.
وی ضمن ابراز رضایت از اقدامات صورت گرفته تصریح کرد: مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت در سالهای اخیر اقدامات مثبتی را برای افزایش سطح علمی پرسنل زندانها انجام داده است که این امر توانسته است کارایی زندانبانان را افزایش دهد.
فرنیا اظهار داشت: زندانبانی به صورت یک علم باید بیش از گذشته و با پژوهش میدانی رشد کند که این امر با استفاده از مستند سازی تجربیات همکاران قابل انجام است.
وی ادامه داد: با اقداماتی که برای چارت اداری مراکز آموزش و پژوهش صورت خواهد گرفته شاهد آن خواهیم بود تا جایگاه مراکز آموزش را تقویت کنیم.مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش سازمان در حاشیه این دیدار بازدیدی از حوزه امتحانی دانشگاه علمی کاربردی و  نیز اقدامات عمرانی صورت گرفته  از جمله مجتمع فرهنگی فجر، کتابخانه و مهمانسرای این مرکز انجام داد.

نشستی با حضور معاونین آموزش بسیج قوه قضائیه در مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت سازمان زندانها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت سازمان زندانها؛ محمدرضا صارمي فرمانده مرکز بسیج قوه قضائیه و وزارت دادگستری در این نشست گفت: بسیج به عنوان یکی از ارکان مهم در کشور باید سعی نماید در همه امور به نظم و برنامه ریزی معروف شود تا این فرهنگ به صورت یک هنجار ملی در همه اقشار جامعه تقویت شود.

وی تصریح کرد: بسیج باید در بخش فضای مجازی نیز ورود کند همانگونه که در فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع شورای عالی فضای مجازی مطرح شد باید برنامه ریزی جدی برای مقابله با تهدیدات سایبری که از سوی دشمن صورت می گیرد انجام شود تا رشد کیفی تری را در این حوزه داشته باشیم.

همايون احمدي خطير معاون آموزش بسیج قوه قضائیه و وزارت دادگستری نیز در این نشست ضمن اقدامات انجام گرفته در حوزه حلقه صالحین تاکید کرد: این حلقه باید طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب هرچه سریعتر و با کیفیت تر در ادارات برگزار شود تا ثمره این حلقه ها در جامعه دیده شود.

ایمانی فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید لاجوردی سازمان زندانهای کشور نیز در این نشست به دستاوردهای صورت گرفته در صورت تشکیل حلقه های بسیج اشاره و یادآور شد: تشکیل این حلقه ها سبب می شود افراد در صورت موفقیت در انجام کاری این تجربه را در اختیار سارین نیز قرار داده و روزبروز این حلقه ها گسترش پیدا کند.

در پایان جلسه نیز معاونین آموزش حوزه ها و پایگاه ها به ارائه گزارش عملکردی در حوزه حلقه صالحین پرداختند.

مدیر کل زندانهای استان در این جلسه به خدمات دهی به ۹۵۰ نفر از مددجویان پس از آزادی در زمینه های مختلف اشاره کرد و گفت : اشتغال در میان مددجویان چه در زمان تحمل حبس و چه پس از آزادی یکی از اصلی ترین دغدغه های سیاست  نظام زندانبانی می باشد که لازم است با تعامل نهاد های مختلف از جمله ؛ بنیاد تعاون زندانیان ، انجمن حمایت از زندانیان ، کارخانجات و مراکز تولیدی در سطح شهرستان های مربوطه و… به این مهم بیشتر توجه شود .

مصطی محبی در بازدید از محل اتاق مانیتورینگ و کنداکتور محل در حال تکمیل تجیهزات ابراز امیدواری کرد : بااستمداد و تعاملات سازنده مسئولین مراجع قضایی ذی ربط و  اتمام و پایان تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری طرح پابند الکترونیک ۳۰ درصد از مددجویان زندانهای استان مشمول این طرح قرار بگیرند .

وی به محسنات و مزایای اجرای طرح پابند الکترونیک گریزی زد و به ابعاد مختلف عاطفی ، اجتماعی ، اقتصادی و….پرداخت و گفت : با نگاهی هر چند سطحی می توان به امتیازات فردی و اجتماعی طرح مذکور پی برد چرا که حضور فیزیکی هر شخصی به عنوان سرپرست و حامی آن فرد در خانواده جای بحث و مجادله ندارد.

این خبر می افزاید اجرای طرح  پابند الکترونیک در کشور با همکاری قوه قضائیه (مرکز آمار و فناوری اطلاعات )، سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و شرکت توسعه خدمات الکترونیک حامی عدالت در حال پیگیری و تکمیل روند اجرایی می باشد .

لازم به ذکر است مددجویانی که مرتکب جرایم تعزیری از درجه ۵ تا ۸ شده اند در صورت وجود شرایط ؛ وجود جهات تخفیف ، پیش بینی اصلاح مرتکب جرم ، فقدان سابقه کیفری موثر ، رعایت تدابیر و اجرای دستورات دادگاه و جبران ضرر و زیان وارده به شاکی می توانن از این طرح استفاده کنند .