لازمه پذیرش مسئولیت درنظام مقدس اسلامی تقوی فردی و اجتماعی می باشد مطلب ویژه

به گزارش روابط عمومی اداره کل زندان های استان تهران ، اولین جلسه کاری مدیر کل جدید النتصاب زندان های استان با حضور معاون سلامت ، اصلاح و تربیت سازمان زندان های کشور ، رحیمی مدیرکل حفاظت اطلاعات سازمان زندان های کشور ومسئولین ذی ربط در محل سالن اجتماعات اداره کل زندانهای استان برگزار گردید .

معاون سلامت ،اصلاح وتربیت سازمان زندان های کشور در این جلسه با تشکر از اقدامات صورت گرفته در زمان تصدی محبی مدیر کل اسبق زندان های استان به بیان مدیریت اسلامی خصوصا در عرصه زندانبانی در کشور پرداخت و گفت : در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئولیت پذیرفتن اگر همراه با تقوق فردی و اجتماعی نباشد نوعی خیانت محسوب می شود چرا که دردست گرفتن امورات مربوط به جامعه مسلمین و موفقیت در آن تنها در سایه سار قربت الی الله میسر می شود .

حجتی پور با اشاره به هدف غایی در حکومت اسلامی و خصوصا در مکتب تشیع به مساله راهبردهای نیل به کمال حیات معقول در جامعه پرداخت و با تکیه بر کلام مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) جایگاه علوم انسانی در مدیریت اسلامی را بسیار مهم تلقی نمود .

در ادامه حیات الغیب مدیر کل زندان های استان تهران به بیان استفاده حداکثری و آسیب های حداقلی با توجه به منابع انسانی ،امکانات فیزیکی اداری ، مباحث عمرانی و… پرداختند و گفتند : افزایش همدلی و بکارگیری وجدان و شعور والای انسانی توامان با آموزه های دینی و مذهبی می تواند موفقیت و مقبولیت فعالیت های مسئولین و کارکنان را به منصه ظهور برساند .

این خبر می افزاید پس از پایان جلسه مسئولین و مدعوین در بازدید ۴ ساعته از کانون اصلاح و تربیت و سپس با حضور در زندان رجایی شهر در بازدیدی ۵ ساعته به بیان مشکلات و مسائل موجود و احتمالی به صورت پرسش و پاسخ با مسئولین ذی صلاح پرداختند .

خاطر نشان می سازد این بازدیدها تا ساعت ۳۰ دقیقه بامداد به طول انجامید .