برای اولین بار در کشور پایان نامه های کارشناسی ارشد رشته آسیب شناسی اجتماعی با گرایش پیشگیری از مواد مخدر در زندان دفاع شد

برای اولین بار دانشجویان دوره کارشناسی ارشد آسیب شناسی اجتماعی با گرایش پیشگیری از اعتیاد ضمن دفاع از پایان نامه های خود فارغ التحصیل شدند . دکتر علی اسمعیلی رئیس مرکز و رئیس کمیته تحصیلات تکمیلی مرکز آموزش علمی – کاربردی سازمان زندانها (تهران) افزود در راستای توسعه دانش علمی و تخصصی و نیز افزایش مهارتهای زندانبانی در امر پیشگیری و درمان اعتیاد ، از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش و آموزش کشور از بین کارکنان سازمان زندانهای کشور اقدام به پذیرش تعداد 9 نفر دانشجوی کارشناسی ارشد نمود . این دانشجویان پس از کسب نمره قبولی آزمون علمی و گذراندن مصاحبه تخصصی پذیرش و با گذراندن یک دوره دروس پیش نیاز – دروس نظری و عملی و با اجرای تعداد 9 پروژه تخصصی در راستای دستیابی به کلان پروژه با عنوان طراحی الگوی عملیاتی پیشگیری و درمان اعتیاد زندانیان با موفقیت کامل با حضور اعضاء کمیته راهبری ، استادان راهنما و مشاور ، داوران ، ناظران از اعضاء هئیت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه تهران و نماینده تام الاختیار دانشگاه جامع علمی – کاربردی دفاع نموده و همگی به درجه تخصصی کارشناسی حرفه ای ارشد در رشته آسیب شناسی اجتماعی با گرایش پیشگیری از اعتیاد در محیط های خاص نائل شدند .