نوع دوستی و عشق به انسان ها اساس فعالیت ستادهای دیه است

رییس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت: فعالیت ستاد دیه، فعالیتی ارزشمند، انسان دوستانه و خداپسندانه است که هدف آن کمک به انسانهای آسیب دیده در جامعه است.

دکتر اصغر جهانگیر در مراسم افتتاحیه گردهمایی مدیران نمایندگی ستاد دیه سراسر کشور که در مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه هفت برگزار شد تصریح کرد: کمک به محرومان جامعه، خدمت به خویشتن، به خانواده هایمان و کمک به نسل آینده است چرا که این خدمت در راستای از بین بردن زمینه­های جرم در جامعه است.

دکتر جهانگیر در ادامه به عوامل موفقیت یک سازمان اشاره کرد و گفت: رمز موفقیت هر سازمان و نهاد در توجه به عواملی است که زمینه های رشد و توسعه آن را فراهم می­نماید.

وی ادامه داد: هر سازمان و تشکیلاتی برای اجرای یک ماموریت ایجاد می شود و هیچ سازمانی به صرف داشتن تشکیلات سازمانی و نوشتن ماموریت بر روی کاغذ موفق نخواهد شد مگر اینکه ضوابط و مقررات آنها با ماموریت های آنان همخوانی داشته باشد.

رئیس دفتر بازرسی ویژه قوه قضاییه گفت: همه سازمان ها باید هماهنگ با تغییرات جامعه و پیشرفت هایی که صورت می گیرد به اصلاح قوانین و بازنگری در رویه ها بپردازد چرا که در غیر اینصورت در اجرای ماموریت ها با مشکل مواجه خواهد شد.

وی افزود: اگر امروز با سازمان هایی مواجه هستیم که به دلیل بروکراسی باعث شده است که عملاً وضایف اصلی شان معطل قید و بندهای اداری قرار گیرد ناشی از همین نگاه است.

مشاور رئیس دستگاه قضا اظهار داشت: خوشبختانه ستاد دیه با حضور نیروهای توانمند و با تجربه ای که با عشق و علاقه به خدمت برای طبقه ی آسیب دیده جامعه می پردازند توانسته است طی سال های اخیر تغییرات را بخوبی درک نماید.

رئیس سازمان زندان ها نیروی انسانی را یکی دیگر از عوامل موفقیت سازمان ها عنوان کرد و گفت: امروز سرمایه انسانی به عنوان مهمترین سرمایه هر سازمانی شناخته شده است.

وی ادامه داد: نوع کار ستاد دیه و انسان هایی که در آن حضور دارند از جنس نوع دوستی و عشق به انسان هاست که با هیچ معیار مادی قابل قیاس نیست.